ساخت وبلاگ تلویزیون سامسونگ تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک دیجی بروز کاور موبایل تاچ ال سی دی بازی اندروید فروشگاه آذر دیجی نمونه سوال امتحانی لوازم جانبی سامسونگ لوازم جانبی اپل لوازم جانبی هواوی خرید اینترنتی
کسب درآمد از اینترنت

کسب درآمد از اینترنت

محل درج آگهی و تبلیغات
نوشته شده در تاريخ يکشنبه 5 اسفند 1397 توسط اقای جراحی

قانون کائنات برای موفقیت و ثروتمند شدن

تا چه اندازه از قانون کائنات آگاهی دارید؟ شاید اصلا چیزی در این مورد نشنیده باشید و اطلاعات کاملی در این رابطه در اختیار نداشته باشید ولی بهتر است در زمینه این بحث گسترده نکاتی را بدانید که برای کسب موفقیت و ثروت موثر هستند.قانون کائنات

جیمز آرتور ری در کتاب علم موفقیت به این موضوع می پردازد که چگونه از طریق اصول ثابت شده و مستدل، پولدار شده و در رفاه باشیم. جیمز ری در این کتاب کار استادانه ای در رابطه با درک و فهم حقایق پیچیده و استفاده راحت تر از آن ارائه داده است. بعد از مطالعه کتاب علم موفقیت، شما نه تنها می دانید که چگونه موفق شوید، بلکه درک خواهید کرد که چرا موفق بوده اید و به انجام هر کاری و موفق شدن در آن کار صد در صد ایمان خواهید آورد. جیمز ری تمام این موارد و شاهراه ها را در کنار هم و در یک کتاب جمع آوری کرده است.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه 4 اسفند 1397 توسط اقای جراحی

این روزها که با مشکل اختلال پیام‌رسان‌ها و گران بودن هزینه‌ی تماس روبه‌رو هستیم، شاید استفاده از پیام‌رسان ایمو راهی آسان و مقرون‌به‌صرفه برای ارتباط تصویری با دوستان باشد، اما گاهی لازم است چندین پیام‌رسان را امتحان کنیم تا برنامه‌ای که بیشتر کاربرد را برایمان دارد پیدا کنیم. در این مقاله، چگونگی دیلیت اکانت ایمو یا حذف اکانت ایمو را به شکل تصویری آموزش خواهیم داد.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1 اسفند 1397 توسط اقای جراحی

دانشمندان یخ‌شکن پولاراسترن (Polarstern) امیدوارند که تغییر وضعیت اکوسیستم زیر آب اقیانوس را بدون درنگ مشاهده کنند. این دانشمندان قصد دارند به کاوش در منطقه‌ای در زیر اقیانوس بپردازند که طی ۱۰۰ هزار سال گذشته نور خورشید به آن نرسیده است. بزرگ‌‌ترین کوه یخی جهان به‌نام لارسن سی در ژوئیه ۲۰۱۷ از جنوبگان جدا شد و منطقه‌ای بسیار بزرگ از اقیانوس که در تاریکی زیر این کوه یخی مخفی شده بود را نمایان کرد. این منطقه‌ی جدید می‌تواند حاوی سرنخ‌ها و نشانه‌هایی از تکامل و پویایی حیات‌وحش دریایی و واکنش آن به تغییرات اقلیمی باشد.

تیمی بین‌المللی شامل ۴۵ دانشمند به رهبری بوریس دورشل می‌خواهند سفر خود با یخ‌شکن پژوهشی آلمانی پولاراسترن را از شیلی آغاز و برای اولین‌بار از این منطقه بازدید کنند. این کشتی در پونتاس آرنا شیلی لنگر انداخته و مشغول بارگیری برای ۹ هفته کاوش است؛ اما رسیدن به این منطقه‌ی دورافتاده بسیار دشوار است و شرایط نامساعد جوی چالش بزرگی برای این پژوهش به‌شمار می‌رود. بوریس دورشل از مؤسسه‌ی تحقیقات قطبی و دریایی آلفرد وگنر می‌گوید:

کاوش در یکی از آخرین نقاط سفید روی زمین هیجان‌انگیز و درعین‌حال دشوار است. شرایط آب‌و‌هوای محلی و وضعیت یخ‌ها ممکن است هر لحظه باعث اختلال در کار ما شود.

کوه یخ ۵۸۰۰ کیلومتر مربعی که در سال ۲۰۱۷ از لارسن سی جدا شد، از آن زمان تاکنون حدود ۲۰۰ کیلومتر به سمت شمال حرکت کرده است. دانشمندان قصد دارند ببینند که چه گونه‌هایی موفق به زندگی در زیر یخ شده‌اند و اکوسیستم این منطقه چگونه خود را با تغییرات ناگهانی وفق داده است. سال گذشته نخستین تلاش برای تحقق این هدف با شکست مواجه شد؛ زیرا توده‌ی یخی به ضخامت ۵ متر، کشتی جیمز کلارک راس را مجبور کرد در فوریه ۲۰۱۸ کار خود را ناتمام رها کند و برگردد. کاترین لینز، ‌زیست‌شناس دریایی در پژوهش سرزمین جنوبی بریتانیا (British Antarctic Survey) از کمبریج انگلستان که رهبری این کاوش را برعهده داشت، می‌گوید:

خیلی نزدیک شده بودیم و وقتی کاپیتان تصمیم به برگشت گرفت، واقعاً ضربه‌ی بدی به ما وارد شد.

لینز نتوانست در این سفر دوم حضور داشته باشد؛ اما اعضای تیم او این گروه را همراهی می‌کنند. او در دفترش در کمبریج (۱۳ هزار کیلومتر با پونتاس آرنا فاصله دارد) هر روز با نگرانی به مطالعه‌ی نقشه‌های دریا می‌پردازد و امیدوار است که مسیر کشتی باز باشد.

کاوش در قطب جنوب

شرایط فعلی مطلوب به‌نظر می‌رسد، کوه یخی که مانع از کاوش سال قبل شده بود، اکنون از دریای ودل (بخشی از اقیانوس جنوبی است که بین شبه جزیره‌ی جنوبگان و سرزمین اصلی جنوبگان قرار دارد) خارج شده است. در ماه ژانویه یک تیم پژوهشی از آفریقای جنوبی به منطقه‌ای در ۲۰۰ کیلومتری شمال جایی که کوه یخ جدا شده بود،‌ رفتند و نمونه‌هایی از بستر اقیانوس و دریا برداشتند؛ اما شرایط یخ دریا و سایر اولویت‌های پژوهش به آن‌ها اجازه‌ی پیشروی به‌سمت جنوب را نداد. اکنون یخ‌شکن پولاراسترن قصد دارد به‌طرف جنوب و منطقه‌ای که کوه یخ جدا شده است، برود.

این یخ‌شکن تحت نظارت مؤسسه‌ی آلفرد وگنر است که یکی از کشتی‌های کاوشگر قطب متعلق به کشور آلمان و مجهزترین یخ‌شکن پژهشی در دنیا به‌شمار می‌رود. تصاویر ماهواره‌ای و دو هلیکوپتر، راهنمای این کشتی از میان توده‌های یخ (یخ‌های شناوری که دراثر انجماد قطعات کوچک یخ به‌وجود آمده‌اند) هستند که در ماه‌های تابستان در این مناطق به‌وفور به‌چشم می‌خورند و میزان یخ دریا در این بازه‌ی زمانی به کمترین حد سالیانه خود می‌رسد.

درصورتی که شرایط جوی و یخ اجازه دهد، این تیم پژوهشی می‌توانند در عرض چند روز از شیلی به منطقه‌ی موردنظر برسند. سپس دانشمندان چندین هفته وقت دارند تا به‌طور گسترده به جمع‌آوری نمونه‌ی جانداران اقیانوس و مواد شیمیایی آن بپردازند و ناشناخته‌های بستر دریا را شناسایی کنند. بورشل می‌گوید:

ما ۲۴ ساعته مشغول جمع‌آوری اطلاعات خواهیم بود. ابزارهایی روی عرشه کشتی داریم که نمای کاملی از اقیانوس و بستر اقیانوس را در اختیار ما قرار می‌دهند.

دانشمندان علاوه‌بر ابزارهای استاندارد نمونه‌گیری آب، از دستگاه کوچکی برای کاوش در زیر آب استفاده خواهند کرد که از راه دور کنترل می‌شود. سیستم مشاهده‌ی کف اقیانوس برای بررسی بصری و آکوستیکی زیستگاه‌ها و توپوگرافی کف دریا نیز از دیگر ابزارهای مورد استفاده‌ی این دانشمندان خواهد بود. تیم پژوهشی مذکور گمان می‌کند که اکوسیستم کف دریاها نظیر دریای ودل، در زیر تاریکی یخ‌ها ‌تکامل می‌یابد. اگر گونه‌های جدید کلونی خود را در این منطقه به‌وجود آورند، این اکوسیستم ممکن است طی چند سال به‌شکل قابل‌توجهی تغییر کند.

تحلیل ایزوتوپی بافت گونه‌هایی نظیر شکم‌پایان و صدف دوکپه‌ای می‌تواند نشان دهد که آیا زنجیره‌ی غذایی از زمان جداشدن کوه یخ تغییر کرده است یا خیر؛ زیرا مواد شیمیایی بافت‌ این حیوانات نشان‌دهنده‌ی رژیم غذایی آن‌ها است. نمونه‌های جمع‌آوری‌شده در این منطقه‌ی بکر به هیچ‌عنوان تحت‌تأثیر ماهیگیری تجاری یا فعالیت‌های انسانی قرار نگرفته است و می‌تواند منبعی ارزشمند برای پژوهشگران تنوع‌زیستی به‌حساب آید. دانشمندان با استفاده از این داده‌ها می‌توانند پاسخ سؤالاتی نظیر اینکه نحوه‌ی افزایش گونه‌های دریایی چگونه است و گونه‌های جدید با چه سرعتی جای گونه‌های قبلی مناطق پوشیده از یخ را می‌گیرند و تشکیل کلونی می‌دهند، را بدهند.

افزایش سریع دما در هوا و اقیانوس اطراف شبه جزیره‌ی جنوبگان (از نقاط حساس تغییرات اقلیمی جهانی)، اهمیت و اضطرار چنین پژوهشی را دوچندان می‌کند؛ زیرا هرگونه تغییری در ترکیب گونه‌ها و ساختار زنجیره‌ی غذایی که پس از ناپدیدشدن یخ اتفاق می‌افتد، می‌تواند از سرنوشت اکوسیسم‌های قطبی در روند گرمایش زمین به ما بگوید. لینز می‌گوید:

در اینجا فرصتی استثنایی نصیب ما شده تا مشخص کنیم زندگی دریایی تاچه‌حد نسبت به تغییرات سریع محیطی، آسیب‌پذیر یا انعطاف‌پذیر است. این تجربه‌ی علمی هیجان‌انگیزی برای ما است و امیدوارم که بتوانیم از پس آن برآییم.



برچسب ها : سفر قطبی ، کاوشکر ،
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1 اسفند 1397 توسط اقای جراحی

دستورالعمل‌های رژیم استرالیایی، خوردن روزی ۳۰ گرم آجیل یا یک مشت کوچک را پیشنهاد می‌دهند؛ اما بسیاری از ما می‌دانیم که آجیل‌ها مملو از کالری و چربی هستند. با این اوصاف آیا خوردن آجیل باعث افزایش وزن می‌شود؟ در پاسخ باید گفت که خوردن آجیل توصیه شده است،‌ هرچند اگر به اندازه‌ی مناسب خورده شود، به افزایش وزن نمی‌انجامد. جالب است بدانید که چربی موجود در آجیل عمدتاً ازنوع چربی خوب است. علاوه‌براین بدن ما تمام چربی آجیل را جذب نمی‌کند،‌ بلکه مواد مغذی موجود در آن را می‌گیرد.

چربی آجیل‌ها از چه نوعی است؟

آجیل‌ها حاوی چربی‌ای هستند که میزان آن بین انواع آجیل متفاوت است. به‌عنوان مثال ۳۰ گرم بادام هندی یا پسته حدود ۱۵ گرم چربی دارد؛ درحالی‌که همین مقدار فندق استرالیایی (ماکادمیا) خام حاوی حدود ۲۲ گرم چربی است. چربی‌های گوناگونی در رژیم‌ غذایی ما وجود دارد که برخی از آن‌ها بهتر از سایرین هستند. آجیل‌ها عمدتاً شامل چربی تک‌غیراشباع و چربی چندغیراشباع هستند که آن‌ها را به‌عنوان چربی‌های خوب می‌شناسیم و وقتی آن‌ها را به‌جای چربی‌های اشباع‌شده مصرف می‌کنیم،‌ منجر به کاهش کلسترول خون می‌شوند. نوع چربی موجود بین آجیل‌ها متفاوت است، به‌عنوان مثال، گردو غنی از چربی‌های چندغیراشباع است؛ درحالی‌که سایر انواع آجیل‌ها نظیر فندق و فندق استرالیایی، چربی تک‌غیراشباع بیشتری دارند.

بااینکه چربی موجود در آجیل‌ها از نوع خوب است؛ اما همچنان چربی و کالری بالایی دارند؛ هرچند این موضوع بدان معنا نیست که برای کنترل وزن‌مان باید از خوردن آن‌ها اجتناب کنیم. پژوهش‌هایی که به بررسی عادت‌های غذایی و وزن بدن افراد در بلندمدت پرداخته‌اند،‌ به این نتیجه رسیده‌اند افرادی که به‌طور مرتب آجیل مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که آجیل نمی‌خورند، به‌مرور زمان میزان اضافه‌وزن‌شان کمتر خواهد بود.

همین الگوی مشابه را می‌توان در پژوهش‌های بالینی نیز مشاهده کرد که از افراد خواسته شد آجیل را در رژیم‌ غذایی خود بگنجانند و سپس تأثیر آن بر وزن بدن را بررسی کردند. بیش از ۳۰ پژوهش به بررسی تأثیر خوردن آجیل بر وزن بدن پرداختند و مشخص شد افرادی که آجیل مصرف می‌کنند درمقایسه با گروهی که آجیل نمی‌خوردند، هیچ افزایشی در وزن و شاخص توده بدنی یا دور کمر نداشتند. درواقع یکی از پژوهش‌ها دریافت که وقتی افراد از رژیم‌غذایی با هدف کاهش وزن استفاده می‌کنند، آن گروهی که آجیل هم در رژیم خود می‌گنجانند، بیشتر از سایر افراد چربی از دست می‌دهند.

چرا آجیل منجر به افزایش وزن نمی‌شود؟

دلایل مختلفی می‌توان ذکر کرد که خوردن آجیل به افزایش وزن منجر نمی‌شود. یکی از آن دلایل این است که بدن ما تمام چربی آجیل را جذب نمی‌کند. چربی آجیل در دیواره‌های سلولی آجیل ذخیره شده و درطول هضم به‌راحتی تجزیه نمی‌شود. درنتیجه موقع مصرف آجیل، همه چربی آن‌ را جذب نمی‌کنیم. علاوه‌براین میزان کالری دریافتی از آجیل بین ۵ تا ۳۰درصد کمتر از مقداری است که اطلاعات قبلی نشان می‌داد.

جالب است بدانید که ما نه‌تنها همه کالری آجیل را جذب نمی‌کنیم، بلکه مصرف آجیل می‌تواند باعث سوزاندن کالری بیشتر شود. این موضوع را می‌توان تاحدودی به پروتئین و چربی اشباع‌نشده‌ی آجیل‌ها نسبت داد؛ هرچند اطلاع چندانی از روند وقوع آن نداریم. افزایش سوزاندن کالری به حفظ وزن بدن یا کاهش وزن کمک می‌کند.

تأثیر خوردن آجیل بر وزن

آجیل‌ها علاوه‌بر چربی، حاوی پروتئین و فیبر هستند و در نتیجه با مصرف آن‌ها برای مدت طولانی‌تری احساس سیربودن کرده و احتمالاً در وعده‌های غذایی بعدی میزان غذای کمتری مصرف می‌کنیم. پژوهش‌های اخیر نیز نشان می‌دهند که مصرف آجیل می‌تواند کیفیت موادغذایی که می‌خوریم را بهتر کند که احتمالاً به این دلیل است که آجیل جایگزین میان‌وعده‌های ناسالم می‌شود.

افرادی که آجیل می‌خورند، به‌طور کلی شیوه‌ی زندگی سالم‌تری دارند. درواقع آزمایش‌های تصادفی که به بررسی عوامل سبک زندگی نظیر عادت‌های غذاخوردن می‌پردازند، هیچ تأثیر منفی ناشی از خوردن آجیل بر وزن بدن پیدا نکردند. درواقع تأثیرات مطلوب خوردن آجیل فقط درنتیجه‌ی داشتن سبک زندگی سالم‌تر در افراد نیست و آجیل نقش مهمی در این موضوع ایفا می‌کند.

به‌طورکلی این شواهد نشان می‌دهند که آجیل‌ها، میان‌وعده‌های سالمی هستند که بسیاری از موادمغذی مورد نیاز بدن را فراهم می‌کنند. با اطمینان می‌توانیم خوردن ۳۰ گرم آجیل در روز را در یک رژیم سالم توصیه کنیم، بدون‌اینکه نگران تأثیر آن بر افزایش سایز دور کمر باشیم.



برچسب ها : آجیل ، چربی آجیل ،
.: Weblog Themes By Pichak :.


تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک | قدرت : شاپلاگر